+386 1 281 10 96

info@laboratorijum.si

8:00 - 16:00

ponedeljek - petek


ZASTOPSTVA


Smo pooblaščeni zastopniki in autorizirani prodajalec za več kot 50 proizvajalcev iz Evrope, Amerike in Azije.

Zato nam zaupajte vaše povpraševanje iz področja kemije in biologije.

Alfa Aesar GmbH - kemikalije, kovine in materiali za raziskovalce.

Santa Cruz biotechnology, inc. - vodilni na področju razvoja izdelkov za biomedicinske raziskave. Družba se je osredotočila na stalen razvoj raziskovalnih protiteles in biokemikalij.

ABCR

APPLICHEM GmbH - kemikalije za biokemijo, kemijo in sinteze.

QSIL

HILICON

NORMAG Labor-und Prozesstechnik GmbH - proizvodnja steklenih komponent, sklopov in aparatov za trening, proizvodnjo in raziskovanje v kemijskih laboratorijih in kemijski ter farmacevtski industriji.

BOHLENDER GmbH - laboratorijska posoda, merilni valji, čaše, pipete, mešala, tesnila, zamaški, spojke, aparati. VSE IZ POSEBEJ ODPORNIH UMETNIH MATERIALOV.

S.C.A.T Europe GmbH - sistemi za varno distribucijo nevarnih tekočin na delavnem mestu. Sistemi za varno zbiranje nevarnih odpadnih tekočin na delavnem mestu.

ASECOS GmbH - omare za shranjevanje nevarnih snovi, digestoriji, teleskopski odsesovalniki, seti za nevtralizacijo, pivniki, posode za transport nevarnih snovi, tuši za izpiranje oči.

ROBU GLASFILTER - GERATE GmbH - sinter filtri (stekleni filtri - frite), vseh premerov in gostot in vsi deli aparatov, ki imajo v postavitvi tudi te filtre.

QGT-QUARZGLASTECHNIK GmbH & CO.KG - laboratorijska posoda, Iaboratorijski aparati, bučke, obrusi, hladilniki, spirale, grelci, epruvete, lončki za sežig, izparilnice in vsi deli ter sestavi iz quarza.

BOCHEM INSTRUMENTE GmbH - stojala, prižeme, mufe, gorilniki, dvižne mizice, vozički, posode iz nerjavečega jekla, zične košare, laboratorijsko pohištvo, pincete, škarje, spatule, laboratorijske žličke, eze, preparirne igle, ščetke, mešala, ...

ADELPHI MANUFACTURING PHARMA HYGIENE PRODUCTS

nerbe plus GmbH - produkti iz umetnih mas za medicinske, kemijske in biološke laboratorije: petrijevke, epruvete, tipsi, kivete, centrifugirke, ...

MIRON VIJOLIČASTO STEKLO - steklenice za vodo, olja in vino (5 ml do 1 L), lončki za kozmetiko (15 ml do 50 ml) in stekleničke s prostornino (5 ml do 100 ml).

Sunrise Science Products - yeast media, protein expression.